Aksi dating mak

Disebabkan kuat nafsu Milah dan galak memberi pantatnya untuk mencari kepuasan seksnya kini terbayang akan Nizam yang dia sekarang sedang memantat bakal ibu mertua nya yang cantik dan putih melepak itu bukan nya Zaimah yang mengerang kuat ini.Milah yang sangat teruja akibat sendiri mendengar suara orang main pantat, secara perlahan terus masuk kebiliknya tanpa membuka lampu cuma cahaya dari luar saja menerangi keadaan sekeliling.Tak ketinggalan Datin Siti Norhayati dan Datin Nur Hidayah Kartubi yang sudi menemankan kami sepanjang sesi photoshoot berlaku.

Milah baring semula membuka taula dan kini berbogel sambil menggentel biji kelentitnya menaikkan syahwat seksualnya.

Kebetulan Milah yang khayal ghairahnya tetiba handphone nya yang disilentkan tadi bergetar berbunyi.

Milah terus memeluk EM dan mereka ghairah berkucupan berkulum lidah sambil berkata dengan perlahan.“bang diam diam ya, dengar aja jangan cakap apa apa, sampai bilik nanti kita cakap... ”kata Milah sempat meraba batang EM didalam seluar sambil memimpin EM naik keatas memijak anak tangga.

EM terdengar dengan kuat suara perempuan mengerang dan merengek meraung dan suara lelaki berkata kata lucah. Sedap lubang pantat Milah lagi pun abang syok bila Milah dah kasi pantat Milah pada ramai jantan abang boleh bayangkan macam mana Milah kangkang mengerang masa main dengan dia orang.ingat macam tu abang lagi kuat henjut main puki Milah ni!

Dia call Milah untuk membuka gate membolehkan dia parking keretanya di dalam porch rumah.

Milah pun membuka gate automatik dan EM pun masuk bila mana sampai saja didepan pintu Milah yang hanya berkemban dengan tuala yang pendeknya hanya diparas punggongnya menampakkan beberapa beas kesan love bite dipangkal tetek Milah.Milah menyalin pakaian dan memakai tuala secara berkemban lalu baring atas katil.Sebelum Milah membuka pintu biliknya agar dapat mendengar aksi main pantat anak daranya.You can leave a response, or trackback from your own site.Terima kasih kepada Datin Noridah Selamat for gorjeous makeup dan Datin Nor Aziani selaku jurugambar yang garang.EM memang mengharapkan Milah ajak main lagi dirumahnya.

Tags: , ,